Gyártástrend

A Gyártástrend az ipar egyetlen olyan hazai szaklapja, amely a legfontosabb ágazatokra tekintve egyszerre ad naprakész, átfogó, részletes információt, valamint szakcikkeiben szól a nemzetközi és hazai ipari-műszaki eredményekről, azok gazdasági hatásairól. A Gyártástrend tematikáját követve, de a webes megjelenés tartalmi és technikai lehetőségeit kihasználva egyre sikeresebb a lap internetes megjelenése – www.gyartastrend.hu -, ahol napi frissítésben szerepelnek a szakmai újdonságok, valamint hírlevele, amely több mint 6000 regisztrált szakemberhez jut el. .

 

Gyártástrend szaklap

A GyártásTrend ipartechnológiai magazin a magyarországi iparvállalatoknál dolgozó mérnököket, döntés-elő¬készítő szakembereket, a kutatás-fejlesztés területén működő szak¬értőket, a műszaki felsőoktatásban részt vevő oktatókat és hallga¬tókat, valamint a műszaki-technológiai újdonságok iránt érdeklődő szakembereket kívánja első kézből tájékoztatni a legfrissebb hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről. Hónapról hónapra ipar¬ági háttérelemzéseivel, konkrét vállalati esettanulmányok ismer¬tetésével segít eligazodni az egyes ágazatok műszaki-technológiai lehetőségeiben, a nemzetközi iparági trendek várható hazai beru-házási, gazdasági és technikai következményeiben. A magazinhoz kapcsolódóan, de önálló szaklapként jelentetünk meg számos, egy-egy szakterület (FluidTech, MediTech, MCAD, Process stb.) legújabb fejlesztéseit bemutató kiadványt.

 

www.gyartastrend.hu

  • a laptól független önálló megjelenés
  • hírek, állásajánlatok/keresés, blogok, szakmai programok, videók napi frissítésben
  • átjárhatóság a kiadó többi szakmai és nagyközönségi portáljához, valamint más internetes fórumokhoz, portálokhoz

 

Napi hírlevél

  • több mint 6000 regisztrált szakemberhez jut el a Gyártástrend szakmai hírlevele, amelyben a legfrissebb hazai és nemzetközi információk, hírek, állás és egyéb hirdetések, pályázati lehetőségek jutnak el a világhálón keresztül

 

Elérhetőségek

Zákányi Virág főszerkesztő

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Virágh Judit rovatvezető / szerkesztő

viragh This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Balázs Emese key account manager

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.