Kreatív

A Kreatív a magyar marketing és kommunikációs szakma vezető szaklapja 1991 óta. Az 5000 példányben megjelenő lap beszámol a reklám- és médiapiac aktuális trendjeiről, új eszközökről és módszerekről, a legfontosabb hazai és külföldi szakmai eseményekről és bemutatja a szakma szereplőit. A Kreatív hasznos és nélkülözhetetlen információkat nyújt és elemzéseket kínál a marketing-, reklám- és médiaszakemberek mindennapi munkájához, és egyszersmind olyan szórakoztatni is képes magazin kíván lenni, amelyet a szakma képviselői örömmel forgatnak. A Kreatív célcsoportját egyaránt jelentik a reklám-, média- és egyéb kommunikációs ügynökségek szakemberei, a különböző médiacégek munkatársai és a hirdetői oldal képviselői. A lap évente tíz alkalommal jelenik meg és számos tematikus különszámot is megjelentet a laphoz kapcsolódó Profil sorozatban.

 

Tartalomfejelsztési vezető : Szigeti Péter, Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Főszerkesztő: Román Balázs, Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kreatív Online

www.kreativ.hu

Az 1997-ben indult Kreatív Online a marketingkommunikációs szakma legnagyobb múltra visszatekintő szakportálja, amely évről évre újabb tartalmakkal és szolgáltatásokkal jelentkezik, hogy a folyamatosan fejlődő kommunikációs szakma igényeit kielégítse. Célcsoportunkat a kommunikációs szektor (reklám-, online-, média-, pr- és rendezvényszervező ügynökségek, média- és felülettulajdonosok, marketingesek) alkotják. A napi híreket elektronikus hírlevél formájában továbbra is terjesztjük előfizetőinknek és a regisztrált felhasználóinknak, a hírlevél naponta 11 000 címre megy ki.

 

Nagy Kreatív Könyv

A magyarországi kommunikációs szakma alapvető kézikönyve, mely bemutatja a hazai ügynökségek és kreatív alkotók elmúlt évi tevékenységét: a legjobb ötleteket és reklámmegoldásokat és az előző év legfontosabb fesztiváleredményeit. A Nagy Kreatív Könyv 2010-ben 15. évfolyamánál tart.

 

Kreatív konferenciák és tréningek

A Kreatív csoport évente számos, a kommunikációs piac különböző részterületeivel foglalkozó konferenciát tart. Legfontosabb rendezvényünk a tavaszi Nagy Kreatív Nap (www.nkn.hu), amely évek óta a kommunikációs szakma egyik elsőszámú hazai rendezvénye. Emellett számos kisebb konferencia is a Kreatív nevéhez kapcsolódva szerveződik, ilyen többek közt a Gyógyszerkommunikációs Konferencia, a Pénzügyi Kommunikációs Konferencia, a Pr Nap vagy a Könyvkommunikációs Konferencia. Ezen túlmenően a Kreatív csoport számos kis létszámú tréninget is szervez, amelyek a kommunikációs ipar különböző területeibe nyújtanak betekintést, ilyen például a Btl és Pr-tréning vagy az Arculat és márka elnevezésű eseményünk.

 

 

Kreatív szakmai versenyek

A Kreatív évek óta több iparági versenyt is szervez. A csoporthoz kötődik az egyik legfontosabb hazai reklámverseny, a Hipnózis, emellett mi szervezzük többek közt a Magazin- és könyvdizájn versenyt, a Pakk Csomagolásdizájn versenyt, a Prizma pr-versenyt és a Lollipop btl-versenyt.

 

Project group manager:

Matiszkó Kitti, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.