Vendég & Hotel

A Horeca-ágazat egyetlen olyan magyarországi szaklapja, amely egyszerre ad naprakész, valamint átfogó, részletes információt a szállodai, éttermi és catering területen dolgozóknak, vezetőknek, tulajdonosoknak és üzemeltetőknek. A Vendég & Hotel témakörén belül egyre sikeresebb a lap internetes megjelenése – www.vendeg.hu -, ahol napi frissítésben szerepelnek a szakma újdonságai, valamint hírlevele, amely 4000 hazai Horeca-ágazatban dolgozóhoz jut el naponta a világhálón keresztül. Havonta kerül exkluzív helyszínen megrendezésre a szakma találkozási pontjaként a Vendég & Hotel Business Klub.

 

Vendég & Hotel szaklap

Havonta, évi összesen tíz alkalommal megjelenő letisztult, kreatív design-nal rendelkező szaklap, a nyári és a téli utolsó lapszám mindig összevont, duplaszám. Exkluzív megjelenés, sok képpel, rövid és hosszabb információval, összehasonlító táblázatokkal, nemzetközi adatokkal, innovációk bemutatásával, interjúkkal, riportokkal, elemző írásokkal, szakértők véleményének bevonásával. A szakmai párbeszéd hiteles színtere, valamint folyamatos együttműködés van a kiadó – ez a német Süddeutscher Verlag Mediengruppe – osztrák társzaklapjával, az Österreichische Gastronomie- & Hotelzeitunggal (ÖGZ) cikkcserék, anyagok átvétele formájában. A legújabb, most nyíló szállodák, más vendéglátóipari létesítmények bemutatása, hazai és nemzetközi szakkiállításokról folyamatos tudósítás, exkluzív interjúk a szakma hazai és külföldi prominens képviselőivel. Tematikus lapszámok az év során több alkalommal, ezek mindig a beszállítók és a horeca-szegmens párbeszédét, valamint a legújabb innovációk, megoldások, trendek bemutatását szolgálják.

Adatok

  • 12.000-es print példányszám
  • folyamatos előfizetői marketing
  • garantált kontrollált terjesztés – így a lap minden száma eljut a hazai vendéglátó- és szállodaipari döntéshozókhoz, éttermi vezetőkhöz, séfekhez, tulajdonosokhoz, üzemeltetőkhöz, panzió tulajdonosokhoz

 

www.vendeg.hu

  • a laptól független önálló világhálós megjelenés
  • hírek, állásajánlatok/keresés, blogok, szakmai programok napi frissítésben
  • új, kreatív design
  • átjárhatóság a kiadó többi szakmai és nagyközönségi portáljához, valamint más internetes fórumokhoz, portálokhoz

 

Napi hírlevél

  • garantáltan a szakma 4000 prominens képviselőjéhez jut el a Vendég & Hotel szakmai hírlevele a hét öt napján, amelyben a legfrissebb hazai és nemzetközi információk, hírek, állás és egyéb hirdetések, pályázati lehetőségek jutnak el a világhálón keresztül
  • a hírlevél tartalma független a szaklap print változatának tartalmától

 

Vendég & Hotel Business Klub

Minden hónap utolsó hétfőjén, exkluzív budapesti helyszínen találkozás a szállodai és vendéglátós szakma döntéshozóinak valamint beszállítóinak körével, egyfajta párbeszéd, személyes kapcsolattartás, üzletkötés lehetőségének biztosítása. Szakmai előadások, bemutatók, prezentációk, majd 3 fogásos üzleti ebéd a párbeszéd folytatására – mindez a Vendég & Hotel szervezésében, rendezésében. Minden résztvevő a szaklap meghívottja, a Horeca-szegmenstől érkezők számára a részvétel az első 30 fő számára díjmentes.

 

Elérhetőségek

Vágó Ágnes főszerkesztő

Telefon: 06 30 687 5375

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Értékesítés

Telefon: (1) 430 4575

E-mail: vendeg This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fax: (1) 430 4569